Головна » 2011 » Листопад » 7 » ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ - ЦЕНТРУ
12:36
ВІДКРИТТЯ ІНТЕРНЕТ - ЦЕНТРУ

23 серпня 2011 року в приміщенні центральної районної бібліотеки відбулося відкриття Інтернет-центру в рамках програми «Бібліоміст». На свято завітали гості: менеджер з контрактів програми «Бібліоміст» Олександра Першина, регіональний представник програми «Бібліоміст» в Хмельницькій області Наталія Гнатюк, директор Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім.М.Островського Н.М.Синиця, голова обласної організації інвалідів України Савчук А.М., голова Полонської РДА Г.Станіслав, голова районної ради В.Пилипяк, міський голова С.Розумовський.
Відкрила свято директор Полонської ЦРБ О.Ржегак. Вона презентувала програму «Бібліоміст»,представила учасників проекту, розповіла про залучені організації партнерства та подякувала районній державній адміністрації та районній раді, за фінансову підтримку в підготовці приміщень до отримання техніки.
Про програму «Бібліоміст» в Україні, її плани, можливості та перспективи розповіла менеджер з контрактів програми «Бібліоміст» Олександра Першина. Вона подякувала за підтримку влади в реалізації підготовчих процесів по програмі та висловила сподівання на подальшу участь бібліотек Полонської ЦБС в проектній діяльності.
З вітальним словом виступила директор ОУНБ ім. М. Островського, подякувала всім присутнім за велику роботу в програмі та висловила побажання на покращення інформаційного обслуговування бібліотек області.
Слова привітання пролунали від представників влади.
             
Вони висловили слова вдячності програмі «Бібліоміст» за таку потужну інвестицію в модернізації бібліотек нашого району, районній бібліотеці – за підготовку бібліотек по проекту та побажали процвітання інноваційних технологій в усіх бібліотеках.
Урочисту місію перерізання стрічки та відкриття Інтернет-центру здійснили:
 Олександра Першина – менеджер з контрактів програми «Бібліоміст»,
Григорій Станіслав – голова Полонської РДА,
Надія Синиця – директор ОУНБ ім.М.Островського.
                                                                                                                                    
Після урочистого відкриття Інтернет-центру всі присутні змогли скористатися новими бібліотечними послугами. Демонстрація інноваційних послуг – скайп-зв’язок з ОУНБ ім. М. Островського.
                                                                                                                         







Переглядів: 754 | Додав: oleg30500 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]