Головна » 2018 » Січень » 24 » Читацька конференція «Моя Україна соборна – одна на всіх, як оберіг»
13:58
Читацька конференція «Моя Україна соборна – одна на всіх, як оберіг»

Читацька конференція

 З метою виховання патріотизму та громадської  позиції, відновлення історичної пам'яті про події боротьби за волю і соборність України,  22 січня в малій залі Будинку культури пройшла читацька конференція,  приурочена до дня Соборності України за участі представників влади, вчителів історії, працівників центральної бібліотеки, учнів шкіл міста.
 Проголошенню Соборності України передували події Української революції 1917-1921 років. Ключовим її рушієм був український народ, його політична еліта, що еволюціонувала від ідей політичної автономії до усвідомлення власної державної незалежності. Ці події висвітлив у своєму виступі  вчитель історії ЗОШ №4 Сергій Рибачок.
 Про знаменний день проголошення Соборної української держави розповіла присутнім провідний бібліотекар читальної зали Ірина Сарнацька.
 Про видатних українських державотворців йшлося у виступі директора ЗОШ № 4 Таїсії  Бучинської.  Провела захід завідуюча відділом обслуговування Валентина Заєць. 
Як данину пам’яті і шани  подій  проголошення Соборності представниками влади було покладено квіти до пам’ятників і пам’ятних знаків міста борцям за волю України.
 

Переглядів: 299 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]