Головна » 2017 » Квітень » 5 » Методдень
13:01
Методдень

Нові надходження

30 березня 2017 року на базі центральної бібліотеки Полонської міської ради ОТГ відбувся День обласної бібліотеки в формі онлайн-засідання. Тематика заходу «Національно-патріотичне виховання в бібліотеках». Бібліотечні працівники Полонського району отримали змістовні консультації від фахівців ХОУНБ: 
  • презентація «Бібліотека як центр національно-патріотичного виховання» (завідуюча читальною залою ХОУНБ Г. Лісогор);
  •  представлення Положення про обласний конкурс з національно-патріотичного виховання бібліотечними засобами (зав. відділом науково-методичної роботи та інновацій у бібліотечній справі Т. Грудецька).
Про організацію роботи бібліотек в рамках «Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки» висвітила директор ЦБ О. Ржегак. Консультацію про роль та місце бібліотеки в формуванні національної свідомості юних користувачів надала І. Гордійчук. Методичні поради «Організація патріотичного виховання: зміст, методи і форми роботи з молоддю» підготувала провідний бібліотекар відділу обслуговування Л. Огойко. В ході навчання досвідом роботи по національно-патріотичному вихованню поділилися завідуючі бібліотеками-філіями сіл В. Каленичі (Г. Головачук), В. Березна (В. Карпюк), міської бібліотеки №3 (І. Рукавцова).
Переглядів: 345 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]