Головна » 2017 » Жовтень » 12 » Міжнародний день білої тростини
17:21
Міжнародний день білої тростини

Міжнародний день білої тростини

З нагоди Міжнародного дня білої тростини, який відзначається 15 жовтня у читальній залі Полонської ЦБ пройшло зібрання членів  Шепетівського  УТОС.

 Біла тростина  є не тільки допоміжним знаряддям при самостійному орієнтуванні в просторі, а й символом сліпих та сліпоти.

Як засіб визначення шляху палиця відома вже здавна. Та історія білої тростини як символу сліпоти бере свій початок  з 1921 року.

 Ведуча заходу , голова правління  Т. Логвиненко ,  розповіла  про історію заснування даної дати та поділилась з присутніми на заході представниками міської влади проблемами, що стосуються незрячих людей, та нагородила подяками за плідну співпрацю в питаннях вирішення проблем соціальної реабілітації незрячих керівника відділу культури, директорів будинку культури та центральної бібліотеки.   Заступник міського голови О. Кулінський та радник міського голови  Н. Гуменюк привітали  учасників зібрання, з вітальним та напутнім словом  звернувся  протоієрей отець Володимир.  На завершення заходу  відбувся концерт за участі народного хорового колективу «Пролісок» з міста Шепетівка.

Переглядів: 507 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]