Головна » 2021 » Травень » 7 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:33
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   Запустили новий освітній серіал «Цифрова журналістика». Про нові цифрові інструменти для журналістів — інструменти для збору інформації, найпоширеніші формати подкастів, журналістику даних, сторітелінг, особливості роботи з соцмережами, медіаграмотність.

Дивитися більше

Отримали 734 заявки на підключення до оптичного інтернету близько 11 тис. об’єктів соціальної інфраструктури в майже 4.5 тис. сіл. Такі проміжні результати попереднього етапу проєкту “Інтернет-субвенція”. Голови громад досі можуть подавати попередні заявки тут.

Дізнатися більше

Мінцифра пропонує внести до прожиткового мінімуму вартість послуг мобільного зв’язку та інтернету. Свої пропозиції до Постанови Верховної Ради України, що врегульовує складові переліку прожиткового мінімуму, Мінцифра передала через Комітет цифрової трасформації.

Дізнатися більше

 Українцям буде доступно понад 1000 наборів відкритих даних. Кабмін опублікував Постанову №835, яка стала ще одним вагомим кроком для розвитку сфери. Завдяки цьому кожен громадянин зможе ознайомитися з реальним фінансовим станом усіх компаній та розмірами сплат податків у бюджет України.

Дізнатися більше

Законопроєкт «Про віртуальні активи» рекомендовано до другого читання. Комітет з питань цифрової трансформації ВРУ рекомендував парламенту прийняти законопроєкт №3637 «Про віртуальні активи» у другому читанні.

Детальніше

Переглядів: 161 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]