Головна » 2021 » Травень » 11 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:59
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   Прописка онлайн запрацює для всіх українців. У Верховній Раді був зареєстрований революційний законопроєкт, мета якого — зробити прописку декларативною. Після ухвалення законопроєкту послуга стане доступною незалежно від того, який тип паспорта ви маєте, — паспорт-книжечку або ID-картку.

Дізнатися більше

Українці понад 4 млн разів автентифікувалися через систему ID.GOV.UA з початку року. Це на 30% більше ніж за аналогічний період 2020 року. Важливо, що ID.GOV.UA не зберігає дані, а лише передає їх від схеми ідентифікації до надавача послуг. Платформа має атестат відповідності комплексної системи захисту інформації, тому персональні дані користувачів надійно захищені.

Дізнатися більше

 Громадам повідомлять про старт подання офіційних заявок для участі у проєкті «Інтернет-субвенція». Часу на подання офіційної заявки обмаль — 10 робочих днів. Тож Мінцифра за сприяння українського оператора бізнес-комунікацій — компанії Binotel — здійснить автоматичний обдзвін тих громад, які подали попередні клопотання.

Дізнатися більше

Ціна і соціальний ефект — головні критерії відбору заявок на фінансування під'єднання сіл до оптичного інтернету. За півтора місяця ми отримали більше ніж 750 попередніх заявок від голів громад. Однак не всі учасники надали інформацію, яка відповідає вищевказаним критеріям. Мінцифра перевірила села Димерської громади на наявність/відсутність оптичного інтернету. Подробиці дивіться у відео.

Дивитися більше

 

Переглядів: 149 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]