Головна » 2023 » Січень » 4 » НОВИНКИ ВИДАВНИЦТВ
10:21
НОВИНКИ ВИДАВНИЦТВ

   Український інститут книги має чергову книжкову радість — рекордно великий дайджест новинок видавців за грудень, який містить 126 нових книжок!

Для зручності пошуку книжок на цікаві для вас теми ми поділили всі новинки на три великі частини: 

— художня література для дорослих 

— нон-фікшн для дорослих

— література для дітей та підлітків 

Кожну з цих частин у формі pdf-документу можна завантажити на комп’ютер чи телефон та обрати книжки, якими б ви хотіли поповнити домашню бібліотеку або подарувати близьким.

Додамо, що в передостанньому дайджесті 2022 року з’явилося чимало видавництв-новачків, яких ви раніше не бачили в наших добірках. Відтак ми значно розширили жанрову складову наших дайджестів. Зокрема, нові й цікаві для себе видання знайдуть любителі коміксів.

У дайджесті за грудень ви знайдете нові книжкові видання таких видавництв, як Видавництво Старого Лева, Discursus, Vivat, Парасоля, Наша ідея, Книги-ХХІ, Фоліо, Час майстрів, Апріорі, Навчальна книга-Богдан, Чорні вівці, Нора-друк, Yakaboo, Наш формат, , АССА, Ліра, видавнича група "Основа", FastAR Kids, Каламар, Crocus та "Читай Українською". 

Нагадуємо, що в дайджести новинок видавців від УІК включені видання, надані видавцями. Запрошуємо видавців, які ще не ділилися своїми новинками з УІК, писати нам у приватні повідомлення.

Приємного читання! 

Переглядів: 62 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]