Головна » 2013 » Грудень » 30 » ОПЛАТКОВЕ ЗІБРАННЯ
18:04
ОПЛАТКОВЕ ЗІБРАННЯ
    29 грудня 2013 року в приміщенні читальної зали Полонської ЦРБ відбувся захід культурно – освітнього товариства поляків в Полонському районі «Оплаткове зібрання».
    На святі були присутні єпископ Кам’янець – Подільської дієцезії отець Леон Дубравський , настоятель костелу святої Анни Отець Констянтин та члени товариства.
    На початку зібрання голова товариства Кордас Аліса Іванівна привітала усіх присутніх з Різдвяними святами із наголосила на тому, що «Оплаткове зібрання» - це духовне єднання людей, а День Святої Родини уособлює всі родини людства на землі. Кожна сім ’я є святою, якщо вона живе в любові та злагоді, в терпінні та милості Божій.
    Далі звучали Різдвяні вірші та пісні у виконанні дітей факультативної групи польської мови загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №3 під керівництвом Валентини Ліпської. Цікавою була також сценка з пастушками, що прийшли привітати Ісуса. А потім ще довго лунали Різдвяні колядки.
    На завершення урочистостей голова Товариства подякувала всім за участь в заході, гостям за увагу і побажала всім присутнім щоб їхні родини були щасливими.
Переглядів: 489 | Додав: Sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]