Головна » 2015 » Травень » 6 » СВЯТО ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ
16:55
СВЯТО ЗІ СЛЬОЗАМИ НА ОЧАХ

  Овіяне невмирущою славою, омріяне і вистраждане, гартоване у вогні вікопомних битв, на крилах весни прийшло до нас свято зі сльозами на очах.

Україна відзначає 70 річницю Перемоги над нацизмом у Європі. Саме цій знаменній події було приурочене засідання клубу "Пам'ять" в Полонській ЦРБ.

В переддень свята учасники клубу вітали заступник голови РДА Олександр Вощатинський, заступник голови районної ради Олексій Бобров. Вони висловили щиру подяку і глибоку шану героїчному  подвигу наших земляків в роки минулої війни. Запевнили, що молоде покоління української держави з честю продовжує відстоювати мир і суверенітет України. Сьогодні внуки і правнуки солдат 40-х захищають рідну землю в зоні АТО.

Голова районної організації ветеранів України Веніамін Куценко розповів про нелегкий шлях до Перемоги і запропонував вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

Щира шана і подяка за сьогодення звучала у виступах голови районної спілки воїнів-інтернаціоналістів Віктора Чудінова та учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС Олександра Бацмана.

Сивочолим ветеранам та гостям літературно-музичної композиції "Свято зі сльозами на очах" прозвучали музичні вітання.

Переглядів: 352 | Додав: Sasha | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]