Головна » 2014 » Грудень » 10 » ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ
17:07
ТИЖДЕНЬ ПРАВОВИХ ЗНАНЬ

    З 8 грудня у Полонській районній бібліотеці  розпочався Тиждень правової освіти населення. Він проходить з нагоди Дня прав людини, що відзначається 10 грудня  в пам'ять проголошення  Генеральною Асамблеєю ООН  у 1948 році Загальної декларації прав людини. 

    

 

    З метою підвищення рівня правової культури населення працівниками бібліотеки підготовлено інформаційну виставку матеріалів « На допомогу правовій освіті населення» та огляд веб-ресурсів правової тематики: сайтів державних органів влади України, Уповноваженого  Верховної Ради України з прав людини, Міністерства юстиції України,сайти правових видань України тощо.

      На годину правової освіти «Права людини в сучасному світі» до бібліотеки завітали учні Полонської гімназії та працівник управління юстиції  Стасюк  О. Е.

  Учасники заходу мали змогу отримати відповіді на запитання про певні правові ситуації у сфері кримінального та адміністративного права. Йшлося також про те,що кожна людина має знати свої права та вміти їх захищати та відстоювати.  Працівники бібліотеки ознайомили учнів із матеріалами про еволюцію уявлень про права людини  від давніх часів до сьогодення.

Переглядів: 347 | Додав: Sasha | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]