Головна » 2018 » Листопад » 21 » Україна - територія гідності і свободи
16:18
Україна - територія гідності і свободи

Україна - територія гідності і свободи

         В ці листопадові дні Україна відзначає п’яту річницю Революції Гідності. Чим була революція для кожного з нас? Майдан став випробуванням на цінність особистості людини, виміром людськості та гідності.

         В конференц-залі історичного музею відбулася година спілкування «Україна – територія гідності і свободи». Про основні етапи Євромайдану 2013 року розповів директор історичного музею Ігор Бучинський.

         Присутні хвилиною мовчання вшанували загиблих в борні за єдину суверенну Україну. На зустріч з майданівцями завітали секретар виконкому Полонської міської ради ОТГ Лариса Сосун, заступник голови РДА Олександр Вощатинський, заступник голови районної ради Юрій Світак та помічник народного депутата України Р.Мацоли Любов Борозенна. Своїми спогадами та враженнями від подій 2013 року поділився учасник Майдану Анатолій Бобров. Про події Майдану та їх героїв складають вірші і пісні, вони оживають на сторінках книг. Бібліографічний огляд літератури «Майдан очима письменників» презентувала працівник ЦБ Людмила Огойко.

         На завершення учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку Небесній Сотні та Алеї пам’яті героїв АТО.

 

 

Переглядів: 336 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]