Головна » 2016 » Червень » 2 » Відкриття пункту європейської інформації
12:57
Відкриття пункту європейської інформації

Відкриття пункту європейської інформації

2 червня о 10:00 у читальній залі Полонської центральної бібліотеки відбулося офіційне відкриття пункту європейської інформації, яке стало можливим завдяки перемозі у конкурсі від УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)». 

На відкриття пункту завітала заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Коріньовська А., працівники бібліотек-філій та учнівська молодь, яка є членами шкільних євроклубів.

Директор Полонської центральної бібліотеки Ржегак О.М у вступному слові наголосила про важливість створення пунктів європейської інформації з метою активізації  роботи бібліотек з популяризації європейських цінностей.Заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Коріньовська А. акцентувала увагу на важливості співпраці бібліотек та шкільних установ щодо інформування з питань європейської інтеграції. Бібліограф з е-ресурсів Кукушкіна Т. продемонструвала презентацію про проект та ознайомила присутніх з його метою, завданнями та цілями.

Переглядів: 473 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]