Головна » 2022 » Грудень » 6 » ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ
10:32
ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ

   З початку російсько-української війни працівники центральної бібліотеки, бібліотеки для дітей та бібліотек-філій включились у волонтерську діяльність: збирають гуманітарну допомогу, облаштовують житло для внутрішньо переміщених осіб, готують харчі на передову, плетуть шкарпетки, збирають гроші на придбання автомобілів, антидронову рушницю.

Колективи центральної бібліотеки та бібліотеки для дітей щоденно плетуть маскувальні сітки, приймають участь у виготовленні «кікімор», за що з нагоди Дня волонтера відзначені грамотами та подарунками.

З першого дня війни волонтерська діяльність  бібліотек вийшла на перший план, хоч бібліотекарі встигають виконувати фахову роботу: проводять презентації, семінари, долучаються до конкурсів та інших обласних та всеукраїнських заходів.

Бібліотечні працівники у складі музичних та театральних колективів збирають кошти для ЗСУ та підтримують бойовий дух воїнів.

В цей важкий для всіх час Полонщина стала домівкою для переселенців з різних регіонів України. . Наразі для них розгорнуто гуманітарний пункт, до роботи якого долучилися бібліотекарі.

Бібліотечна спільнота Полонщини докладає максимум зусиль, щоб бути корисними, підтримувати бойовий дух українських воїнів та наближати нашу перемогу.

Переглядів: 99 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]