Головна » 2016 » Жовтень » 3 » 80-річний ювілей Полонської центральної бібліотеки
14:26
80-річний ювілей Полонської центральної бібліотеки

80-річчя

В день свого професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотечні працівники Полонщини відзначили 80-річний ювілей центральної бібліотеки. З цієї нагоди відбулись урочистості в читальній залі ЦБ. Учасникам та гостям свята презентований відеоролик «Подорож тривалістю у 80 років». Віншували ювілярів заступник голови державної адміністрації О.Вощатинський, голова районної ради О. Янчук, радник міського голови Н. Гуменюк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту РДА Л.Муравська. Від відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Полонської міської ради ОТГ з теплими словами привітань звернулась до бібліотекарів спеціаліст відділу О. Штаба. Свято пройшло у теплій, дружній обстановці. Кожен з вітаючих підкреслював вагомість і необхідність праці бібліотекарів для духовного і культурного розвитку жителів громади. Кращі працівники бібліотечної справи отримали грамоти та цінні подарунки.

До всіх вітань приєдналася помічник-консультант народного депутата України Романа Мацоли О.Іщук. В подарунок бібліотеці вона вручила книги та сертифікат на поїздку до Львова.

  Привітали іменинників голова профспілки працівників культури Л. Берлим, голова профспілки бібліотечних працівників, голова районної ради товариства «Просвіта» Р. Пелех, сільські бібліотекарі та ветерани бібліотечної справи. Гарний настрій та душевну атмосферу створили працівники музичної школи та будинку культури.

Переглядів: 440 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]