Головна » 2018 » Липень » 13 » 85-річчя з часу створення Всеукраїнської добровільної громадської організації інвалідів по зору
11:24
85-річчя з часу створення Всеукраїнської добровільної громадської організації інвалідів по зору

85-річчя з часу створення Всеукраїнської добровільної громадської організації інвалідів по зору

12 липня 2018 року в читальній залі  Полонської центральної бібліотеки, відбувся  захід з нагоди 85-річчя з часу створення Всеукраїнської добровільної громадської організації інвалідів по зору.

  Урочисте засідання відкрила голова Шепетівського   УТОС  Тетяна Логвіненко,  яка привітала учасників зібрання з ювілеєм,  ознайомила з історією заснування  організації, ЇЇ сьогоднішніми  досягненнями та проблемами,  поділилась планами на майбутнє.

На заході також наголошувалось, що  Полонська центральна бібліотека реалізує проект "Доступна бібліотека" у межах спільної Програми ПРООН, ВООЗ та МОП "Сприяння інтеграційній політиці та послугам людей з інвалідністю в Україні" та у співфінансуванні міської ради Полонської ОТГ і спонсорської допомоги ГО "Інститут солідарності громад Романа Мацоли". 

  З ювілейною датою присутніх привітали представники влади та громадських організацій.

Кращих активістів товариства було відзначено почесними грамотами, квітами та подарунками.   Урочисте засідання продовжилося концертною програмою,  яку організували своїми силами члени УТОС.

Переглядів: 329 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]