Головна » 2014 » Лютий » 17 » АФГАНІСТАН - ОБОВ'ЯЗОК, ПОДВИГ, ТРАГЕДІЯ
12:27
АФГАНІСТАН - ОБОВ'ЯЗОК, ПОДВИГ, ТРАГЕДІЯ
    На виконання Указу Президента України «Про проведення у 2014 році в Україні року учасників бойових дій на території інших держав» в Котюржинецькій бібліотеці-філії 15 лютого був проведений урок мужності «Афганістан – обов’язок, подвиг, трагедія». Для присутніх була організована тематична поличка «Наш вічний біль – Афганістан», газетно-журнальні матеріали представлені у папці-накопичувачі «Наш нестерпний біль – Афганістан».
   Педагог-організатор Котюржинецької школи І-ІІ ст. Любов Геннадіївна Захарчук підготувала презентацію «Афганістан болить в моїй душі», на якій представлені фото-документні матеріали про афганську війну та мужність радянських солдат.
     Звучали пісні О.Розенбаума «Чорний тюльпан», «Афганістан» у виконанні С.Ротару, «Аист на креше».
     Ведучі Аліна Рожанська та Аліна Захарчук читали вірші про благородство, патріотизм та героїзм наших солдатів. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя, увійшовши у безсмертя.
     Завідуюча бібліотекою Гільман Валентина Олексіївна провела бібліографічний огляд літератури. Учасники заходу вшанували воїнів-інтернаціоналістів - своїх земляків: Ліварчука Володимира Миколайовича, Вальосу Атнона Антоновича, Кучерука Миколу Сергійовича, яким довелося ковтнути гіркого пилу чужої афганської землі, бачити смерть бойових товаришів, але їм випало щастя вижити і повернутись до рідної домівки. На завершення уроку мужності представлено відеоматеріал «Уходим».
Переглядів: 542 | Додав: Sasha | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]