Головна » 2020 » Липень » 30 » ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
10:14
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ

Онлайн-курс "Малий бізнес в ОТГ. Місія можлива!"

Курс вчить, як створити свій бізнес в громаді, з чого почати, де знайти натхнення, як оформити ФОП та який зв’язок існує між розвитком громади та розвитком бізнесу. Детально розповідається про всі етапи від ідеї до втілення у життя, наведені приклади успішних практик інших громад. Слухачі матимуть змогу ознайомитись із основами власної справи в рамках чинного законодавства та роботи ринкових механізмів.

Онлайн-курс "Будуємо діалог в громаді"

Це другий відеомодуль навчального курсу «Будуємо діалог в громаді» від «Лекторію Академії Децентралізації» (ЛАД). Онлайн-курс створений в рамках проєкту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), що впроваджується Асоціацією міст України спільно з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX в Україні) . Партнером навчального курсу виступив Національний університет «Острозька академія».

Онлайн-курс "Дистанційна робота для публічних службовців"

У цьому курсі ми поговоримо з вами про всі етапи переходу на дистанційний режим роботи державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування. Розглянемо законодавчі особливості та моделі такої роботи. Разом розберемось, як оперативно налаштувати ефективну та безпечну роботу у дистанційному режимі. 

Переглядів: 154 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]