Головна » 2019 » Січень » 22 » Історична година «Україно! Соборна державо!»
16:29
Історична година «Україно! Соборна державо!»

Філософія Хюге – щастя як стиль життя

 100-річчю проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР присвячена історична година «Україно! Соборна державо!», яка відбулася в ЦБ Полонської міської ради ОТГ.

Для відзначення вікопомної події завітали учні ЗОШ№2, вчителі історії шкіл міста, жителі громади. З вітальним словом виступили секретар Полонської міської ради ОТГ Л. Сосун, керівник апарату РДА А. Кашперська, заступник голови райради Ю.Світак.

 Історичний екскурс становлення ідеї Соборності на теренах України висвітлив директор історичного музею І. Бучинський. Про знаменний день народження соборної української держави, про вікопомний Акт Злуки розповіла присутнім вчитель історії ЗОШ№2 Н. Боброва. Про видатних українських державотворців була розповідь директора ЗОШ№4 Т.Бучинської.    Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих борців за волю і соборність України та поклали квіти до меморіалів та пам’ятних знаків. Вдалим доповненням заходу стали демонстрація відеофільму та книжкова-ілюстративна виставка «Україна - єдина країна».

Переглядів: 296 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]