Головна » 2023 » Червень » 20 » ЯК ОТРИМАТИ СЕРИФІКАТ
15:57
ЯК ОТРИМАТИ СЕРИФІКАТ

   Місяць тому презентували оновлену платформу Дія.Освіта, відтоді десятки тисяч людей пройшли освітні курси та отримали відповідні сертифікати. Хочете дізнатися, як отримати сертифікат Дія.Освіта, — дочитайте цей пост! 

Насамперед необхідно вибрати серіал для перегляду. Це можна зробити вибірково серед переліку з понад 150 серіалів, довірившись інтуїції. Або скористатися інструментами ШІ на платформі: вибираєте навички, які вам до вподоби, та отримуєте індивідуальну навчальну траєкторію. Також ви можете пройти один з двох тестів, за результатами якого отримаєте рекомендовані серіали. 

Після кожного епізоду серіалу вас очікують запитання, на які треба дати відповіді. По завершенню курсу ви повинні пройти тестування. Відповіли на всі питання правильно? Отже, сертифікат ваш! 

Держслужбовці й студенти можуть завдяки сертифікатам отримати додаткові кредити ЄКТС (Європейська кредитно-трансферна система, створена для забезпечення єдиної міждержавної процедури вимірювання й порівняння між закладами освіти результатів навчання студентів), адже за деякі серіали передбачено 0,1 або 0,2 кредиту. Медичні працівники можуть накопичити бали BPR, пройшовши серіал «Цифрові навички для медиків» або склавши Цифрограм для медичних працівників. 

Сертифікат не є дипломом про завершення повноцінного професійного курсу, проте ним також можна підсилити своє резюме. Кожен сертифікат має унікальний номер та QR-код, тому його неможливо сфальсифікувати.

Переглядів: 113 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]