Головна » 2021 » Жовтень » 22 » КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ
11:34
КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ

У Хмельницькій області з 23 жовтня вводять додаткові карантинні обмеження у зв’язку із підвищенням захворюваності на covid-19.

За рішенням комісії ТЕБ та НС з 23 жовтня в області запроваджуються такі додаткові карантинні обмеження:

 
  • Продовольчі та непродовольчі ринки працюватимуть виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів та при наявності у людей негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або документа про вакцинацію.
  • Заклади торгівлі – продовольчі та непродовольчі, кіоски, магазини, супермаркети, гіпермаркети працюватимуть виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 кв.м. при наявності у людей негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або документа про вакцинацію.
  • Заклади сфери послуг (перукарні, салони краси), заклади розміщення (готелі, хостели), спортзали, фітнес-центри, басейни працюватимуть за наявності у людей негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або документа про вакцинацію.
  • Бари, ресторани, кафе будуть приймати відвідувачів за умови наявності у працівників та відвідувачів негативного результату тесту на COVID-19 методом ПЛР чи документа про вакцинацію та наповненості закладу на 50%, з розрахунку не більше 4-х осіб за столиком та дотримання відстані 2-х метрів між столиками. Їх робота дозволена з 06:00 години до 23:00 години, крім адресної доставки.

Вимоги щодо щеплення та негативного результату тесту ПЛР стосуватимуться й проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів та роботи закладів культури, кінотеатрів.

За даними ЦГЗ МОЗ, в області щеплено від коронавірусу 31,4% всього населення.

Переглядів: 327 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]