Головна » 2021 » Листопад » 19 » КРАЇНА В СМАРТФОНІ
10:24
КРАЇНА В СМАРТФОНІ

     «Країна в смартфоні» - книга про інформаційну та гендерну революції.

 

Детальніше про книгу: https://cutt.ly/8QCgcba
Електронна адреса Інституту institute2014@ukr.net

Світ вступив в нову добу сприйняття інформації, нову добу відносин між чоловіками і жінками.

У серпні 2021 року до 30-ї річниці Незалежності України вийшло літературно-художнє видання «Країна в смартфоні» президента Інституту політико-правових та релігійних досліджень, Олександра Олександровича Герасименка.

Автор відомий цікавою і змістовною книгою «Молодіжна столиця», яка вийшла вторік у видавництві «Знання України» і була позитивно оцінена громадськістю, зокрема в соціальних мережах.

Автор надзвичайно пізнавальної книги на основі діалогів старшого та молодшого покоління захоплено розповідає, занурюючись в історію попередніх століть, про революційні зміни, які принесла у сучасний мінливий світ інформаційна та гендерна революції, що докорінно змінили життя ХХ-го та нинішнього ХХІ-го століття.

«В наш час, – інформує Олександр Олександрович Герасименко, - світ заповнила віртуальна реальність яка впливає на всі сфери життя і в тому числі на освіту. Сучасне інформаційне суспільство було сформовано попереднім розвитком писемності, книгодрукування, телефону, радіозв’язку, телебачення. Людська цивілізація постійно змінювала способи обробки інформації, спосіб виробництва, стиль життя, системи цінностей. Але кардинально зміни відбулися тільки з розвитком епохи комп’ютерних IT технологій. З’явилися цифрові електронні комунікації, радіо, фотографія, телебачення, кіно, IP-телефонія. Комп’ютер забезпечив швидкий пошук, обробку, накопичування, зберігання, опрацювання, подання і передавання графічної, текстової, цифрової, аудіо і відеоінформації.

Переглядів: 153 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]