Головна » 2021 » Березень » 9 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:18
НОВИНИ МІНЦИФРИ

Вакцинація в Дії. Міністерство цифрової трансформації спільно з Міністерством охорони здоров’я запустило послугу “Запис до листа очікування вакцинації від COVID-19” у застосунку та на порталі Дія, а також через національний контакт-центр з питань протидії COVID-19.

Дізнатися більше

Рік роботи Уряду. Завдяки проєктам Мінцифри Україна стала першою країною з електронними паспортами та четвертою в Європі з цифровими посвідченнями водія.

Дізнатися більше

Інтернет-субвенція 2021. Мінцифра планує підключити до широкосмугового інтернету більше 6 тисяч шкіл, медзакладів та бібліотек у майже 3 тис. сіл. Як це відбуватиметься та як отримати кошти саме на підключення вашого села?

Дізнатися більше

Публічні е-консультації. Верховна Рада в першому читанні підтримала законопроєкт щодо публічних е-консультацій, до розробки якого долучилася команда Мінцифри. Після ухвалення закону всі електронні публічні консультації щодо проєктів, актів та політик обговорюватимуться на єдиній платформі е-демократії Взаємодія.

Дізнатися більше

Цифрова грамотність. Кабмін схвалив Концепцію розвитку цифрових компетентностей до 2025 року. Ця концепція надасть можливості для безперервного навчання, підвищить рівень доступності до державних послуг, зменшить ризики небезпек під час користування інтернетом.

Дізнатися більше

Переглядів: 186 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]