Головна » 2021 » Березень » 22 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:22
НОВИНИ МІНЦИФРИ

Мінцифра з партнерами навчить школярів, як презентувати свій продукт для пошуку інвесторів. Запустили курс «Підприємництво для школярів». Курс створений у форматі поєднання живих запитань від школяра-початківця до експертів у своїх нішах.

Дізнатися більше

Михайло Федоров: Навесні запускаємо послугу сплати податків у застосунку Дія. Михайло Федоров анонсував нові послуги на Всеукраїнському Форумі «Україна 30. Малий і середній бізнес та держава».

Дізнатися більше

Мінцифра забезпечила єдиний підхід до трансформації ЦНАП. Уряд затвердив методичні рекомендації щодо трансформації ЦНАП та план створення ЦНАП міськими і селищними радами у населених пунктах – адміністративних центрах "колишніх" районів.

Дізнатися більше

Працівники держустанов зможуть використовувати удосконалені е-підписи нарівні з кваліфікованими. Кабмін ухвалив постанову, завдяки якій посадовці зможуть використовувати в роботі особистий е-підпис. Для цього їм не потрібно буде отримувати КЕП представника держустанови.

Дізнатися більше

125 тисяч українців отримають доступ до адміністративних послуг. Мінцифра за підтримки програми “U-LEAD з Європою” запускає чотири мобільні ЦНАП. Це забезпечить 125 тисяч мешканців громад доступом до адміністративних послуг.

Дізнатися більше

Переглядів: 165 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]