Головна » 2021 » Квітень » 12 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:04
НОВИНИ МІНЦИФРИ

     Презентували Дія City. Проєкт Дія City — це перш за все абсолютно прозорий правовий режим. Податки для ІТ-бізнесу в 5 разів нижчі, захист від неправомірних дій правоохоронних та перевіряючих органів, можливості залучення інвестицій — такі переваги отримають ІТ-компанії від Дія City. 

Дізнатися більше

 Михайло Федоров поділився успіхами в цифровізації України на Глобальному онлайн-саміті в Токіо. Україна — новатор у сфері використання цифрових документів. Цифрові документи — сьогодні глобальний тренд. І майбутнє саме за ними, особливо в епоху пандемії. Україна стала першою державою у світі, яка прирівняла цифрові паспорти до звичайних документів.

Дізнатися більше

 Змінити мобільного оператора і залишити поточний номер телефону можна буде за добу. Уже з грудня цього року буде простіший порядок подачі заяви. Охочі скористатися послугою звертатимуться лише до одного – нового оператора, договір з колишнім оператором розриватиметься автоматично. Перенесення номера відбуватиметься у максимально короткі строки – за 1 день.

Дізнатися більше

 Михайло Федоров: Оцифруємо програму для середньої та старшої шкіл і запустимо застосунок “Всеукраїнська школа онлайн”. Тепер відеоуроки, тести та матеріали з 18 шкільних предметів будуть доступними в кілька кліків. А також цього тижня на платформі «Всеукраїнська школа онлайн» розпочав роботу Кабінет учителя.

Дізнатися більше

Українці отримали 300 тисяч послуг для ФОП на порталі Дія. Рік тому ми запустили найшвидшу реєстрацію бізнесу у світі. Сьогодні відкрити, внести зміни та закрити ФОП можна онлайн на порталі Дія. Наразі ці послуги одні з найпопулярніших серед українців.

Дізнатися більше

Переглядів: 159 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]