Головна » 2021 » Квітень » 27 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:45
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    У Дії стартувала послуга оформлення матеріальної допомоги для ФОПів та найманих працівників. Послуга уже доступна в мобільному застосунку та на порталі Дія. Допомога становить 8 тис. грн. Послуга доступна протягом року, в тому числі для тих, хто отримував матеріальну допомогу минулого року. Допомогу не потрібно повертати державі або платити з неї податки.

Дізнатися більше

SELFIE вперше в Україні: 60 шкіл і 30 закладів профосвіти в межах пілоту пройдуть оцінку впровадження цифрових технологій. Це безкоштовний онлайн-інструмент, який допомагає проаналізувати стан цифровізації, ефективності використання цифрових технологій у закладах освіти. Інструмент був розроблений експертами Європейської Комісії, і ним вже скористалися заклади освіти із 74 країн світу.

Дізнатися більше

Уже зараз українці можуть сприяти появі швидкісного інтернету у своєму селі. Мінцифра запускає державний проєкт «Інтернет-субвенція». Упродовж 2021 року за державні кошти до інтернету підключать 6 тис. соціальних об’єктів у 3 тис. сіл. Кожен з вас може долучитися до його реалізації у своїй громаді.

Дізнатися більше

Команда Міністерства цифрової трансформації працює над впровадженням граничних показників якості послуг мобільного зв’язку. Завдяки їм українці отримають швидкий та якісний мобільний інтернет. Мобільні оператори у всіх населених пунктах (незалежно від їх розміру) працюватимуть за єдиними вимогами до якості надання послуг.

Дізнатися більше

Мстислав Банік про статичний QR: Українцям більше не потрібно ксерити документи при поселенні в готель. Незабаром початок туристичного сезону, команда Мінцифри презентує на порталі Дія нову функцію Статичний QR.

Дізнатися більше

Мінцифра допоможе бізнесу запровадити електронний документообіг. Презентували освітній курс «Електронний документообіг для підприємців» на платформі Дія.Бізнес. Курс містить практичну інформацію про електронний документообіг: що це таке, навіщо він потрібен, у чому його переваги, як обрати систему електронного документообігу, як електронний документообіг допомагає економити, виводить ефективність на вищий рівень тощо.

Дивитися більше

Переглядів: 172 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]