Головна » 2021 » Травень » 24 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:27
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Стартувало офіційне приймання заявок для отримання субвенції на під'єднання сіл до оптичного інтернету. До 28 травня включно голови громад зможуть подати заявку для участі у проєкті «Інтернет-субвенція».

Дізнатися більше

Презентували масштабне оновлення Дії під час Diia Summit 2.0. Запустили понад 10 революційних нових послуг у Дії. Серед них — зміна місця реєстрації онлайн, сплата податків та подання декларацій у Дії, Дія.Підпис, автоматична реєстрація ФОП та багато інших! Оновлення вже доступні на порталі та в застосунку Дія.

Дізнатися більше

Українці найбільше довіряють програмі «Держава у смартфоні» та цифровізації (згідно з опитуванням групи «Рейтинг»). За півтора року Україна зробила значний прорив у цифровізації. Перші у світі паспорти у смартфоні, найшвидша реєстрація бізнесу — усе це стало можливим завдяки програмі Президента «Держава у смартфоні», яку впроваджує Мінцифра разом з іншими міністерствами та міжнародними організаціями.

За даними групи «Рейтинг», цю програму українці оцінили найвище — їй довіряють 64% опитуваних.

Дізнатися більше

 В Україні запрацював портал Дія.Відкриті дані. Більше відкритих даних — більше можливостей для всіх. На порталі доступні: навчальні програми про відкриті дані, наприклад, про міжнародні стандарти, штучний інтелект, законодавство тощо. А також сервіси на основі відкритих даних, дослідження щодо впливу відкритих даних для розв'язання суспільних проблем та комунікації між спільнотою та збір пропозицій від громадськості.

Дізнатися більше

Мінцифра запустила національний тест на цифрову грамотність для вчителів. Відтепер кожен учитель може оцінити власний рівень цифрової грамотності та вдосконалити цифрові навички. Цифрограм для вчителів оцінює 21 професійну цифрову компетенцію.

Пройти тест

Дистанційка у смартфоні. Мінцифра з партнерами запустили мобільний застосунок «Всеукраїнська школа онлайн». Це повноцінний інструмент для зручного навчання з мобільних пристроїв, орієнтований насамперед на школярів. У ньому є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі Всеукраїнська школа онлайн.

Дізнатися більше

Переглядів: 216 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]