Головна » 2021 » Травень » 31 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:39
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   Цифровізуємо бібліотеки Хмельниччини. На базі Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки передали 300 комп’ютерів сільським бібліотекам територіальних громад Хмельниччини. Завдяки цьому, ще 150 сільських бібліотек зможуть провадити активну роботу з надання послуг, пов’язаних з підвищенням цифрової освіти українців.

Дізнатися більше

Новий Цифрограм! Запустили національний тест на цифрову грамотність для держслужбовців. Тест оцінить 30 цифрових компетентностей держслужбовця. А після складання тесту кожен отримає електронний сертифікат і зможе вдосконалити саме ті цифрові навички, які «провисають».

Пройти тест

Реєстрація потужностей ринку в декілька кліків вже в Дії. Це послуга, якою користуються сотні тисяч бізнесів. Лише минулого року її отримали понад 86 тисяч разів. Це сотні тисяч поїздок до держустанов, години черг та десятки ксерокопій. Тепер послуга доступна онлайн на порталі Дія — її презентувала Мінцифра під час Diia Summit 2.0.

Дізнатися більше

 

Сьогодні держава запускає технології на рівні з бізнесом — цифрові паспорти стали офіційними нарівні з фізичними, найшвидша реєстрація бізнесу в світі, авторизація в Дії через NFC за допомогою ID-картки. У новій колонці для bit.ua Михайло Федоров поділився 5 кроками як запустити успішний проєкт з нуля — як у приватному, так і державному секторі.

Читати більше

Переглядів: 164 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]