Головна » 2021 » Червень » 14 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:41
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Мінцифра разом із МОЗ, НСЗУ, Мінсоцполітики, ПФУ та ФССУ запустили електронні лікарняні. Запуск електронних лікарняних — важливий крок для впровадження режиму «без паперу» у медичній та соціальній сферах. Це — сервіс, який полегшить життя пацієнтів, лікарів та роботодавців. Цифровізація лікарняних збереже Україні мільярди гривень. Завдяки електронним лікарняним вдасться знищити корупційні зловживання в цій сфері.

Дізнатися більше

165 громад отримають фінансову допомогу на модернізацію ЦНАП. Відтепер в Україні працюватиме більше модернізованих ЦНАП. Уряд затвердив розподіл 231 млн грн субвенції з державного бюджету. 5 мільйонів українців будуть забезпечені сучасним та швидким державним сервісом.

Перелік громад

Як тепер видаватимуть е-лікарняні і який антикорупційний ефект від послуги у своїй новій колонці для “Обозреватель” розповів Віцепрем'єр-міністр — Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читати більше

 

 Інтернет кожному українцю: Кабмін затвердив розподіл коштів інтернет-субвенції для 670 громад. 483,8 млн гривень розподілено між 670 територіальним громадам для реалізації проєкту “Інтернет-субвенція”. Завдяки йому вже цього року понад мільйон українців отримають можливість вперше підключитися до оптичного інтернету.

Читати більше

Переглядів: 148 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 vishenka0marycat  
приємно, що діджиталізація приходить до української медицини. також хочеться відмітити аптечні сучасні ресурси довідкові для порівняння цін в аптеках типу 
Код
<a href=" https://mypharmacy.com.ua/">МояАптека </a>
МояАптека  та інші

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]