Головна » 2021 » Липень » 7 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:43
НОВИНИ МІНЦИФРИ

 Уряд ухвалив постанову щодо впровадження COVID-сертифікатів. Це цифровий документ, який буде підтверджувати статус громадянина про вакцинацію, негативний результат ПЛР-тестів і статус, що людина одужала від COVID-19. Працюємо над погодженням та підписанням угод про взаємне визнання ковідних сертифікатів України та країн ЄС.

Дізнатися більше

 Гарантійні документи можна буде отримати в електронному вигляді. Верховна Рада ухвалила законопроєкт, який дозволить продавцям надавати електронні гарантійні талони замість паперових. Покупцям більше не потрібно буде зберігати чеки та гарантійні талони для ремонту чи обміну техніки. Компанії зможуть надавати їх в електронній формі та без зайвих паперів. Це значно спростить життя як клієнтам, так і бізнесу.

Дізнатися більше

Українські підприємці можуть отримати консультації від 300 000 міжнародних експертів. Доступ до ініціативи з‘явився на порталі Дія.Бізнес. Зв’язатися онлайн з експертами з різних куточків світу, індустрій та бізнес-ніш можна буде через платформу OnFrontiers. Українські підприємці можуть заповнити заявку англійською мовою.

Дізнатися більше

Презентували новий курс на Дія.Цифрова освіта — «Як громаді стати цифровою». Для чого здійснювати цифрову трансформацію громади? Як і навіщо впроваджувати основні інструменти участі в громаді? Про все це дізнавайтеся у курсі. Курс призначений для держслужбовців, яким не байдужий розвиток ІТ у своїй громаді. 

Пройти курс

Переглядів: 143 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]