Головна » 2021 » Серпень » 25 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
15:26
НОВИНИ МІНЦИФРИ

ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати в застосунку Дія. Водночас Україна визнає сертифікати країн-членів ЄС та інших країн, що приєдналися до ініціативи Digital COVID Certificate. COVID-сертифікат — це документ у Дії, який підтверджує статус вакцинованої особи. Вони працюватимуть, як й інші документи в Дії. Перевірити дійсність можна буде за QR-кодом.

Дізнатися більше

Михайло Федоров записав покрокову інструкцію, як згенерувати COVID-сертифікат у Дії. Потрібно підтвердити згоду на передачу даних і пройти фотопідтвердження. Дія підтягне ваші документи за декілька хвилин. Усе, як завжди — у два кліки.

Як згенерувати сертифікат

Мінцифра сприяє трансформації ЦНАП: кількість Центрів у громадах зросла втричі. Мережа центрів надання адмінпослуг при органах місцевого самоврядування зросла на 323%, порівнюючи з I кварталом минулого року. Зараз як жителі міст-мільйонників, так і мешканці невеликих сіл та селищ можуть отримати адмінпослуги в понад 2 тис. точках доступу.

Дізнатися більше

 Українці зможуть отримати втричі більше держпослуг у ЦНАП. Уряд ухвалив розпорядження, що дозволить збільшити перелік послуг у центрах надання адмінпослуг. Українці зможуть отримати необхідні послуги в єдиному місці. Для відвідувачів ЦНАП стануть доступними до 600 послуг.

Дізнатися більше

Мінцифра запустила освітній серіал для юристів на Дія.Цифрова освіта. «Цифрові юристи 2.0» — серіал про цифрові технології у сфері права та сучасні діджитал-інструменти для юристів. Це 6 серій тривалістю 7-9 хвилин.

Дивитися серіал

Переглядів: 161 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]