Головна » 2021 » Серпень » 30 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
13:10
НОВИНИ МІНЦИФРИ

  Як згенерувати COVID-сертифікат і Дія.Підпис у Дії. Минулого тижня ЄС офіційно визнав українські COVID-сертифікати в застосунку Дія і багато українців вже отримали COVID-сертифікати у смартфоні. Детальна інструкція, як згенерувати COVID-сертифікат у застосунку Дія, чому для цього потрібен Дія.Підпис та як його отримати.

Дізнатися більше

 Перший етап режиму “без паперів”: з 23 серпня почав діяти закон про цифрові паспорти. Україна — перша держава у світі з цифровими паспортами, які мають таку ж юридичну силу, що й паперові документи. Відтепер ніхто не матиме права не приймати Дію. У застосунку доступні ID-картка та біометричний закордонний паспорт. Тепер ви можете користуватися ними будь-де на території України. Це один із головних кроків на шляху України до режиму “без паперів”.

Дізнатися більше

Українці, які не мають гаджетів чи доступу до інтернету, зможуть отримати послуги в Дії у спеціально облаштованих місцях ЦНАП. Кількість Центрів з місцями для самообслуговування, де українці можуть скористатися порталом Дія, зросла до 1000 точок. У таких ЦНАПах адміністратори не лише надають держпослуги відвідувачам, а й навчають користуватися порталом Дія, консультують та допомагають отримати послуги онлайн. Це дозволить багатьом людям у майбутньому отримувати послуги самостійно та збереже час адміністраторів.

Дізнатися більше

Замість купи паперових документів та черг – Дія. Щодня ми бачимо більше 10 тисяч операцій шерингу та валідації цифрових документів у застосунку. Це і є цифрова держава. І ми тільки нарощуємо темпи. Які етапи пройде Україна, щоб отримати paperless в 2024 році та 100% державних послуг в онлайн-форматі? Як змінить режим без паперу життя кожного з нас? Про сервіс, де “один раз натиснув і готово”, розповідає Михайло Федоров у колонці.

Читати колонку

Переглядів: 151 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]