Головна » 2021 » Вересень » 6 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:11
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   Мінцифрі 2 роки! 2 вересня 2019 року ми створили Міністерство цифрової трансформації України та поставили ціль — побудувати найзручнішу державу з точки зору отримання державних послуг. Що нам вдалося втілити за цей час Михайло Федоров розповів у новій колонці для Української правди.

Читати колонку

 Як відкриті дані допомагають боротися з нелегальним вирубуванням лісів та підвищують прозорість ринку деревини. Мінцифра та проєкт USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS» дослідили, як відкриті дані у сфері лісового господарства допомагають припинити незаконне вирубування лісів.

Дізнатися більше

Мінцифра оголошує додатковий етап подання заявок на отримання інтернет-субвенції для під’єднання сіл до оптичного інтернету. Заявки можна подати до 10 вересня. Вони будуть профінансовані за рахунок нерозподіленого бюджету (16,2 млн грн) та можливих залишків коштів, що не будуть використані громадами в межах поточних закупівель. Це дасть змогу податися громадам, які не встигли зробити це в червні або подали заявки з помилками.

Дізнатися більше

Переглядів: 167 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]