Головна » 2021 » Вересень » 13 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
08:27
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Уряд затвердив план заходів із розвитку широкосмугового доступу на 2021-2022 роки. Мінцифра під'єднає заклади соціальної інфраструктури до фіксованого широкосмугового інтернету. Щоб простежити, як в Україні розвивається інтернет-під’єднання та швидкість інтернету, буде створена державна платформа broadband.gov.ua. Вона допоможе збирати інформацію про якість телекомунікаційних послуг.

Дізнатися більше

Верховна Рада ухвалила законопроєкт “Про віртуальні активи”. "ЗА" — 276 депутатів. Це дозволить запустити ринок віртуальних активів в Україні. Іноземні та українські криптобіржі зможуть працювати легально, а українці отримають зручний і захищений доступ до світового ринку віртуальних активів.

Дізнатися більше

Відкрито ще два Дія.Центри. Мінцифра продовжує розбудовувати мережу модернізованих ЦНАП з єдиними сучасними стандартами. Цього тижня Дія.Центри відкрилися одразу у двох громадах — Ланівцях (Тернопільська область) та Іванівці (Чернігівська область). Це універсальний простір із комплексом усіх необхідних послуг, зручним сервісом та додатковими можливостями для громадян.

Дізнатися більше

Запустили платформу Дія.Центрів. Вона полегшить щоденну роботу ЦНАП. Це наступний крок до сучасного держсервісу в кожному куточку України. Тут українці зможуть дізнатися інформацію про роботу Центрів, залишити відгук про візит до Центру. А згодом також записатися до Центру онлайн, завдяки чому ніхто не стоятиме в чергах.

Дізнатися більше

Переглядів: 145 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]