Головна » 2021 » Вересень » 27 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:59
НОВИНИ МІНЦИФРИ

  Міжнародні COVID-сертифікати можна згенерувати на порталі Дія. Він діятиме 365 днів. Отримати його можна в кілька кліків. Для цього потрібен лише електронний підпис. Завдяки цьому, українці, що не мають ID-картки або закордонного біометричного паспорта, або Дія.Підпису, зможуть отримати сертифікат та подорожувати з ним. Адже українські COVID-сертифікати в Дії офіційно визнані в ЄС.

Як згенерувати міжнародний COVID-19-сертифікат із порталу Дія

У 2023 році в Україні відбудеться офіційний перепис населення. Востаннє його проводили ще у 2001 році. Мінцифра наразі розробляє проєкт, завдяки якому процес відбудеться максимально технологічно. Зараз команда Мінцифри активно вивчає досвід інших країн у цій сфері. Наприклад, нещодавно українська делегація зустрічалася з топменеджментом Apple у США та обговорювала можливість співпраці щодо перепису населення, використовуючи їхні напрацювання.

Дізнатися більше

Facebook у партнерстві з ювенальною поліцією, кіберполіцією, Нацполіцією та Мінцифрою запускає AMBER Alert. Це інструмент для сповіщення про зниклих дітей. Ми стали 25 країною, яка запустила сповіщення AMBER. 

❓Як це працюватиме

У разі зникнення дитини Facebook поширить сповіщення AMBER серед користувачів соцмережі саме в тих зонах пошуку, де дитину бачили востаннє. Ці сповіщення міститимуть детальну інформацію та фотографію зниклих.

Дізнатися більше

 

На платформі Дія.Бізнес з'явилась міжнародна версія Єдиного експортного вебпорталу. Це допоможе просувати українські пріоритетні сектори, вітчизняні та міжнародні заходи, які організовуються на території України. Також вебпортал допоможе налагодити співпрацю між українськими компаніями та потенційними закордонними партнерами.

Дізнатися більше

 

 Пенсії, житлові субсидії та соцдопомога малозабезпеченим сім’ям: які нові послуги з’являться в Дії. Відповідну постанову ухвалив Уряд під час засідання. Скоро українці зможуть онлайн оформити житлові субсидії, пенсії, державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям та звернутися за соціальними послугами в електронній формі.

Дізнатися більше

Переглядів: 154 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]