Головна » 2021 » Жовтень » 11 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:12
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Впроваджуємо для українців Єдину інформаційну систему соціальної сфери. Завершили розробку перших елементів системи, серед яких — Єдиний соціальний реєстр. Система автоматизує більшість процесів, пришвидшить розгляд заяв та усуне корупційні ризики в соціальній сфері. Із впровадженням ЄІССС українцям не потрібно буде звертатися в декілька держустанов, щоб зібрати всі необхідні довідки для отримання соціальних послуг.

Дізнатися більше

170 тисяч гривень штрафу та 3 роки позбавлення волі — Мінцифра спільно з Кіберполіцією продовжують викривати схеми підроблення документів про вакцинацію та тестування на COVID-19.

Українцям загрожують покарання:

❗️За використання підроблених COVID-сертифікатів — штраф до 34 тисяч гривень або до 2 років обмеження волі.

❗️Медпрацівникам, що вносять неправдиві відомості в бази даних,— штраф до 68 тисяч гривень або до 2 років обмеження волі та позбавлення права обіймати посаду.

❗️За виготовлення та продаж підроблених COVID-сертифікатів — штраф до 170 тисяч гривень або позбавлення волі до 3 років.

Уряд забезпечив вільний доступ до вакцини і кожен, хто хоче вакцинуватись від COVID-19, може це зробити і отримати справжній COVID-сертифікат.

Дізнатися більше

 Розвиваємо мережу ЦНАП: ще 23 громади отримають субвенцію. Збільшили кількість територіальних громад, яким нададуть субвенцію на розвиток мережі ЦНАП, зі 165 до 188. Завдяки економії субвенції майже 14 млн грн розподілиться ще на 23 громади.

Знайти свою громаду на дашборді

Переглядів: 153 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]