Головна » 2021 » Жовтень » 18 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:11
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Будуємо країну підприємців разом з Дія.Бізнес. Півтора року тому ми запустили масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва — Дія.Бізнес. Це портал та офлайн-центри, де можна отримати безкоштовну консультацію, знайти бізнес-партнерів, пройти навчання за освітніми програмами.

❓Скільки українців скористались Дія.Бізнес

▪️1 200 000 осіб — відвідали онлайн-портал

▪️20 000 осіб — відвідали центри Дія.Бізнес офлайн

▪️5 000 підприємців вже отримали безкоштовні консультації.

▪️А 91% усіх відвідувачів задоволені сервісом Дія.Бізнес.

Дізнатися більше

 Чим проєкт Дія.Бізнес корисний малому та середньому бізнесу в Україні — розповідає Михайло Федоров у колонці для Ain.Business.

❓Як держава підтримує бізнес на всіх етапах життєвого циклу

❓Як допомагаємо підприємцям будувати стратегію та просувати товар на експорт

❓Які можливості для навчання за напрямом підприємницька діяльність з'являються

Читати колонку

Плануємо нові сервіси для ветеранів у Дії. Мінцифра спільно з Мінветеранів працює над запуском нових сервісів, які плануємо запустити в Дії у 2022 році. На порталі Дія ветеранам, стосовно яких є дані у реєстрах, буде доступний розділ із інформацією про їхні статуси та пільги. Це стане початком для подальшої реалізації нових сервісів і надасть можливість ветеранам усіх категорій користуватися перевагами цифрових послуг у Дії.

Дізнатися більше

Плануємо відкриття ще двох центрів Дія.Бізнес у Тернополі та Кременчуці. Відкриємо їх вже цієї осені! Наразі вже готові дизайн-проєкт центру Дія.Бізнес у Тернополі та Кременчуці. Центр у Тернополі буде розташований у бізнес-центрі К15. А у Кременчуці — у ТРК Галактика (вул. Соборна, 21). Не пропустіть відкриття центрів Дія.Бізнес у вашому місті.

Дізнатися більше

Переглядів: 178 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]