Головна » 2021 » Жовтень » 26 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
11:27
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   Оновлені правила в’їзду в Україну — відтепер при перетині державного кордону України невакцинованим людям потрібно буде встановити застосунок Вдома. Щоб зареєструватися у застосунку Вдома, потрібно вказати:

✅прізвище, ім’я, по батькові (за наявності);

✅серію та номер паспорта;

✅номер телефону.

Після цього упродовж 72 годин людина має зробити ПЛР чи антиген тест. У застосунок має підтягнутися негативний результат. У випадку позитивного результату потрібно подзвонити своєму сімейному лікарю.

Дізнатися більше

Україна і Франція обговорили питання співпраці у сфері цифровізації. Під час робочої поїздки до Парижу Михайло Федоров зустрівся з генеральним директором Національного інституту статистики та економічних досліджень Французької Республіки Жан Люком Таверньє. Обговорили організацію перепису населення, який Україна проведе у 2023 році та розвиток штучного інтелекту. Також українська делегація відвідала Station F. Це найбільший стартап кампус у світі. Обговорили запуск стартапів у Station F та актуальні продукти, що наразі в розробці. Домовились про презентацію спеціального режиму для ІТ-індустрії — Дія Сіті на локації Station F вже найближчим часом.

Дізнатися більше

Цифрова трансформація соціальної сфери заощадить 1300 тонн паперу та 11 млрд грн бюджету щороку. У двох пілотних областях України запустили Єдину інформаційну систему соціальної сфери. ЄІССС допоможе максимально спростити процес отримання послуг для українців. Більше не треба буде збирати збирати десятки папірців та місяцями чекати розгляду заяв на субсидію чи призначення пенсії. Також анонсували найпопулярніші соціальні послуги, які з’являться в Дії, — отримання субсидій, призначення пенсій та послуги для ВПО. Послуги стануть доступні після Дія Саміту, який відбудеться вже скоро.

Дізнатися більше

 Замість шести тижнів очікування – один-два дні — Михайло Федоров про цифровізацію соцпослуг в Україні у новій колонці для ГОРДОН.

❓Як зараз працює ЄІССС і коли вона буде доступна по всій Україні

❓Як це пришвидшить оформлення українцями соцпослуг у десятки разів

❓Які перші соцпослуги українці зможуть отримати в кілька кліків у Дії вже цієї осені?

Читати колонку

Переглядів: 143 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]