Головна » 2021 » Листопад » 1 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:23
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Сертифікат про одну дозу вакцини тепер можна згенерувати і на порталі Дія. Діяти COVID-сертифікат буде 120 днів. Сертифікат сформується у форматі PDF. Ви можете зберегти його у смартфоні та показувати QR-код з екрана, або ж роздрукувати.

Як отримати сертифікат на порталі

Запустили першу всеукраїнську оцінку якості адмінпослуг. Завдяки цьому українці зможуть впливати на якість держсервісу та покращувати його. Найактивніші отримуватимуть гроші за перевірку послуг у ЦНАП. Оцінювати послуги будуть таємні відвідувачі, якими може стати будь-хто зареєструвавшись на платформі Дія.Центрів. За це вони отримають грошову винагороду.

Де зареєструватися

Дія увійшла в рейтинг найбільш популярних в Україні мобільних застосунків. Застосунок Дія увійшов у повсякденне життя українців, і зараз ним користуються 54% власників Android. Таке дослідження провела компанія Kantar Україна за вересень 2021 року. Наразі в застосунку вже 8,6 млн користувачів, а щодня ним користується понад 1 млн українців.

Переглянути дослідження

 Перевірили, як підключають до інтернету села на Чернігівщині. Саме ця область отримала найбільше коштів серед всіх областей з інтернет-субвенції — 59.65 млн. За умови успішних тендерів до інтернету підключать 457 сіл та 1531 соцзакладів у селах області. Михайло Федоров завітав до Макіївської громади, де проживають 3000 людей. Раніше мешканці громади ніколи не мали оптичного інтернету, а спілкувалися онлайн через мобільний зв'язок. У межах проєкту до кінця року до швидкісного інтернету в громаді буде підключено 11 сіл та 44 соцзаклади в них.

Дізнатися більше

Переглядів: 162 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]