Головна » 2021 » Листопад » 29 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:05
НОВИНИ МІНЦИФРИ

  Завантажуйте міжнародний COVID-сертифікат із застосунку Дія у PDF-форматі. Ця послуга доступна в останній версії застосунку, тож оновіть його. Треба лише натиснути на свій міжнародний COVID-сертифікат та в меню вибрати «Завантажити сертифікат (PDF)». Ви можете зберегти його на телефон та використовувати в будь-яких ситуаціях офлайн.

Дізнатися більше

 1 грудня запускаємо бета-тест декларування місця реєстрації. Записатися на бета-тест можна вже зараз. Масштабуємо послугу майже на всю країну. Зверніть увагу, що для жителів Дніпра, Одеси, Чернівців, Миколаєва та Херсона вона буде доступна трохи згодом. Команда Мінцифри повністю змінює формат послуги. Тепер потрібно лише заповнити заяву онлайн у зручний для вас час замість черг та відвідувань держустанов. Послугу можна буде отримати за 1 робочий день.

Зареєструватися на бета-тест

29 листопада презентуємо українцям нові послуги у Дії на Online Summit. Реєструйтесь на трансляцію, щоб дізнатися першими про оновлення. Запускаємо нові соціальні та пенсійні послуги у Дії. Серед них будуть призначення та перерахунок пенсій — одні з найзатребуваніших послуг, якими скористалися більше мільйона українців минулого року. Тепер вони будуть доступні так, як ми любимо. Онлайн, без черг та в декілька кліків. Онлайн-послугами на порталі Дія користуються вже 10 мільйонів українців. Долучайтесь та відчуйте на власному досвіді переваги цифрових сервісів. 

Реєструйтесь на головну подію осені від Мінцифри Online Summit

Як закон про електронні держреєстри змінить життя українців. Якісні дані в держреєстрах — основа запуску зручних та максимально автоматизованих онлайн-послуг. Михайло Федоров розповів у новій колонці для ФОКУС, як трансформація системи держреєстрів змінить держпослуги для українців.

❓Що таке базові реєстри та навіщо вони потрібні?

❓Як реєстри обмінюватимуться інформацією між собою?

❓Як будуть захищатися дані в держреєстрах?

❓Чому людям більше не потрібно буде носити довідки та збирати ксерокопії?

Читати колонку

Переглядів: 145 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]