Головна » 2022 » Січень » 5 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
09:31
НОВИНИ МІНЦИФРИ

    Виплати за програмою єПідтримка продовжуються у 2022 році. Понад 5,8 млн вакцинованих українців надіслали заявки в Дії, щоб отримати 1000 гривень. єПідтримка триватиме весь наступний рік. Якщо ви досі не встигли оформити заявку в Дії, ще матимете змогу це зробити.

Як отримати 1000 грн:

✅Оформте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків партнерів.

✅Завантажте застосунок Дія та авторизуйтеся в ньому.

✅Переконайтесь, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікат, отриманий на порталі Дія, чи паперовий від сімейного лікаря не підходять для отримання виплат.

✅Зайдіть у розділ Послуги та оберіть єПідтримку. Дотримуйтеся вказівок — і це все.

Дивитися інструкцію

«Ноутбук кожному вчителю»: техніку отримала понад 61 тисяча вчителів. Заплановано було закупити 60 000 одиниць за 1 178 013 510 грн. Завдяки прозорості процесів та економії коштів вдалося перевиконати план і забезпечити якісною технікою аж 61 628 вчителів. Ноутбуки отримали вчителі у 24 областях України та м.Києві. Також вдалося заощадити понад 100 млн, з яких 73 млн грн Уряд вже спрямував на освітні потреби, а залишок повернеться в бюджет.

Дізнатися більше

100 тисяч автоматичних реєстрацій ФОП на порталі Дія! Автоматична реєстрація ФОП у Дії — це найшвидша реєстрація бізнесу у світі та економія часу, паперу та нервів. Щоб зареєструвати ФОП у кілька кліків, потрібно заповнити заявку на порталі Дія. Це займає близько 10 хвилин. Далі заява автоматично надходить у реєстр фізосіб-підприємців, обробка займає менше ніж 2 секунди.

Дізнатися більше

Запускаємо бета-тест сповіщення в Дії про судові засідання, у яких ви є учасником. Тепер ви завжди будете попереджені завчасно про судові засідання, де ви є учасником: стягнення заборгованості банком чи комунальним підприємством без вашого відома або звернення родичів до суду про поділ спадкового майна, у якому ви є також спадкоємцем тощо. Для цього у застосунку Дія налаштуйте опцію, щоб отримувати сповіщення. І все. Ви не пропустите жодного повідомлення про судові засідання з вашою участю.

Дізнатися більше

Переглядів: 135 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]