Головна » 2022 » Січень » 10 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:51
НОВИНИ МІНЦИФРИ

     Сповіщення про перевірку кредитної історії — у Дії. Команда Мінцифри запускає в Дії важливу послугу для захисту українців та протидії шахрайству — push-сповіщення про нові кредити. Перевірка кредитної історії — обов’язкова при оформленні кредиту. Тепер, якщо хтось перевірятиме вашу історію або візьме кредит, ви отримаєте пуш. Функція працює за замовчуванням, тобто оновлювати застосунок не потрібно. Тепер якщо хтось перевіряє вашу кредитну історію або на вас взяли новий кредит, який ви не відкривали, то можна буде одразу із застосунку перейти за посиланням, щоб з’ясувати деталі та подати скаргу.

Дивитися подробиці у відео

 Українські стартапи зможуть долучитися до національної делегації на SXSW 2022. Українські стартапи можуть взяти участь у конкурсі та приєднатися до українського стенду стартапів у Техасі на конференції South By Southwest, що відбудеться з 11 до 20 березня. 6 стартапів-переможців конкурсу зможуть представити свій продукт за рахунок коштів Українського Фонду стартапів і партнерів на SXSW 2022. Для участі в конкурсі необхідно подати заявку до 10 січня 2022 року. Що треба зробити:

  1. продемонструвати продукт або послугу (макет/прототип /тощо);

  2. мати засновника, який володіє англійською (або англомовного представника);

  3. дотриматися вимог участі в програмі SXSW 2022

Дізнатися більше

Нагадуємо, що виплати за програмою єПідтримка продовжуються у 2022 році. Тому якщо ви досі не встигли оформити заявку в Дії, ще матимете змогу це зробити. 

Як отримати 1000 грн: 
✅Оформте спеціальну картку єПідтримка в одному з банків партнерів.
✅Завантажте застосунок Дія та авторизуйтеся в ньому.
✅Переконайтесь, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікат, отриманий на порталі Дія, чи паперовий від сімейного лікаря не підходять для отримання виплат.
✅Зайдіть у розділ Послуги та оберіть єПідтримку. Дотримуйтеся вказівок — і це все. 

Дивитися інструкцію

Переглядів: 122 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]