Головна » 2022 » Лютий » 7 » НОВИНИ МІНЦИФРИ
10:25
НОВИНИ МІНЦИФРИ

   У застосунку Дія українці можуть згенерувати COVID-сертифікат про бустерну дозу. Відображатиметься вона в міжнародному сертифікаті. Після вакцинації «третьою дозою» в Дії треба заново згенерувати свої сертифікати.

❓Як згенерувати

✅у застосунку вибираєте розділ Послуги

✅пункт COVID-сертифікати

✅вибираєте тип сертифіката та надсилаєте запит

Якщо Дія знайде про вас дані в реєстрах, за декілька хвилин сертифікати оновляться та буде відображена «третя доза» вакцини. Термін дії сертифіката теж зміниться і становитиме 270 днів.

Дізнатися більше

Українці від 14 років зможуть отримати гроші за вакцинацію з єПідтримкою. Такі зміни в постанову щодо програми єПідтримка сьогодні ухвалив Уряд. Отримувати гроші підлітки з 14 років зможуть вже відзавтра. Окрім цього, розширився і перелік бізнесів, які підпадають під проєкт. Тепер гроші можна буде витратити на: освітні курси для себе або своєї дитини, спортивні товари та канцтовари.

Дізнатися більше

Майже 1000 шкіл отримали швидкісний інтернет в межах проєкту «Інтернет-субвенція». Команда Мінцифри перевірила результати проєкту «Інтернет-субвенція» в селі Сасинівка Пирятинської громади, що на Полтавщині. Завдяки проєкту Мінцифри понад 500 мешканців Сасинівки вперше мають можливість під'єднати свої домівки до швидкісного інтернету. Також до оптичного інтернету підключено місцеву школу, садочок, бібліотеку, медичну амбулаторію, будинок культури та робоче місце працівника ЦНАПу. Перевірка показала, що доступ до інтернету швидкий та стабільний — у середньому 320 МБіт/с через WiFi-мережу.

Дізнатися більше

Реєструйтеся на бета-тест нової послуги — належний користувач. Щоб ви могли спокійно та в кілька кліків передавати право на керування свого авто іншим, ми запускаємо в Дії нову послугу — належний користувач.

Заяву на належного користувача в Дії мають подавати 2 людини — власник авто та водій, що хоче стати належним користувачем.

❓Що потрібно для участі в тестуванні

✅закордонний чи внутрішній паспорт у Дії

✅для власника: техпаспорт транспортного засобу, на якого буде призначено належного користувача

✅для належного користувача: водійське посвідчення відповідної категорії

Після реєстрації на бета-тест очікуйте листа на пошту з подальшими інструкціями.

Протестувати послугу

Переглядів: 135 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]