Головна » 2016 » Жовтень » 25 » ОГОЛОШЕННЯ
16:36
ОГОЛОШЕННЯ

ШАНОВНІ КОРИСТУВАЧІ

27 жовтня 2016 року о 10 годині в центральній бібліотеці відбудеться скайп-консультування для малозабезпечених громадян та осіб, що опинились в складних життєвих обставинах.

Правову допомогу віддаленим користувачам надаватимуть юристи Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга», Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Міжрайонного реєстраційно-екзаменаційного відділу Державної інспекції безпеки дорожнього руху.


Можна буде отримати не лише консультації з питань цивільного права, а й відповіді на запитання, пов’язані з оформленням документів на транспортний засіб. Зокрема, це реєстрація (перереєстрація), облік транспортних засобів підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності та фізичних осіб – власників транспортних засобів з видачею свідоцтв про реєстрацію, тимчасових реєстраційних талонів та номерних знаків на транспортні засоби, здійснення обміну реєстраційних документів та номерних знаків на транспортні засоби. 

Переглядів: 347 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]