Головна » 2023 » Вересень » 19 » Опануй нову професію з ДІя. Освіта
16:14
Опануй нову професію з ДІя. Освіта


Сьогодні багато українців сміливо змінюють професію, розпочинають кар’єру в новій для себе галузі

Ми знаємо, як полегшити цей процес та додати впевненості кожному: Дія.Освіта має на меті допомогти вимушеним переселенцям, людям, що втратили роботу, та всім іншим громадянам і громадянкам зрозуміти, яка професія їм підходить, здобути актуальні знання та спробувати себе в новій професії онлайн — всього за декілька кліків.  

Поради від Дія.Освіта: як побороти страх невдачі та наважитися на шлях

у новій професії 

 

Усвідомте та проаналізуйте свої страхи

Почніть з того, щоб ретельно розібрати свої страхи та невпевненість. Запишіть їх і спробуйте зрозуміти, чому вони вас стримують. Часто просте усвідомлення і розгляд страху може зменшити його вплив.

Зрозумійте, що невдача — це нормально

Кожен стикається з невдачами, особливо коли робить крок у невідоме. Важливо приймати їх як навчальний досвід, а не як ознаку власної некомпетентності.

 

 

 

Плануйте і встановлюйте реалістичні цілі

Розробіть план дій для переходу до нової професії. Внесіть у нього навчання, стажування, розвиток нових навичок і нетворкінг. Плануйте свій шлях реалістично. Не очікуйте ідеальних результатів відразу. Регулярно аналізуйте свій прогрес і коригуйте план, якщо необхідно. Страх невдачі може з'явитися знову, і важливо бути готовими до таких ситуацій.

Навчайтеся та поглиблюйте знання

Намагайтеся зрозуміти все, що пов’язане з новою професією. Читайте літературу, проходьте онлайн-курси, слухайте вебінари.

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

Переглядів: 78 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]