Головна » 2018 » Серпень » 28 » «Село моє - для мене ти єдине»
08:45
«Село моє - для мене ти єдине»

Село моє - для мене ти єдине

19 серпня 2018 року у мальовничому селі Прислуч відбулися заходи, присвячені 398-й річниці з Дня заснування села. На святкове дійство до свого рідного куточка зійшлися -з’їхалися   люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, отримали цінні поради батьків, а також мешканці сусідніх сіл. Гостей щедро пригощали гречаною кашою, юшкою та шашликами, які приготували турботливі руки Валентини Левчук. Жителі громади та гості села мали можливість ознайомитись з роботами місцевих майстринь, зібраних бібліотекарем Ю. Сіончук.

 Продовжилось свято в Прислуцькому сільському будинку культури. Там односельчан і гостей радо зустрічали  директор СБК Валенина Ступак, художній керівник  Анатолій Гензер, діловод Прислуцького старостинського округу Ольга Жуківська та бібліотекар Юлія Сіончук.

«Село моє - для мене ти єдине» - такими словами розпочалась концертна програма, де  виступали  учасники художньої самодіяльності, які привітали присутніх яскравими музичними та танцювальними номерами. З привітальним словом виступив староста Прислуцького старостинського округу Василь Левчук, який побажав жителям щастя, здоров’я та процвітання села, а також  від Полонської міської ради ОТГ відзначив грамотами і цінними подарунками наймолодшу жительку села, ювілярів та кращих працівників. Протягом дня дітей розважали аніматори з агентства святкових послуг «Августін». На завершення свята між усіма присутніми розділили пшеничний коровай нового врожаю.                              

Переглядів: 356 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]