Головна » 2021 » Вересень » 2 » СЕРВІСИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ
13:47
СЕРВІСИ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ

   Незалежно від того, чи ваш вересень розпочнеться із шкільного або університетського навчання, ви завжди можете долучитися до освітніх активностей

Освітні серіали для школярів та студентів

Підприємництво для школярів (1-6 модуль)

Чи не кожен підліток хоче спробувати себе в новому, нарешті заробляти свої гроші та стати незалежним. Але як це зробити, якщо ще навчаєшся в школі?

Освітній серіал «Підприємництво для школярів» допоможе розкрити бізнес-потенціал! Адже бізнес — це не обов’язково справа дорослих.

Переглядаючи серіал можна покроково дізнатися про все необхідне для початку власної справи: від створення ідеї та формування команди до реєстрації власної компанії.

Освітній серіал «Підприємництво для школярів» — містить 6 модулів, 36 серій.

https://osvita.diia.gov.ua/pidpryemnytstvo-dlya-shkolariv...

Штучний інтелект для школярів

Технології штучного інтелекту оточують нас скрізь. В рекомендаціях на відеоплатформах, масках в соцмережах, роботах-пилосмоках, розумних помічниках та перекладачах.

Освітній серіал розвіює міфи і дає відповіді на запитання:

- Чи може штучний інтелект справді мірятися рівнем IQ з людиною?

- Що таке токенізація, стемінг та лематизація?

- Які технології можна використовувати у медицині, екології та мистецтві?

Курс буде особливо цікавий дітям, які мріють пов’язати майбутній фах з інноваційними технологіями.

https://osvita.diia.gov.ua/.../artificial-intelligence...

Про кібербулінг для підлітків

Ви дізнаєтесь, який вигляд має кібербулінг, які його причини та потенційні наслідки, як припинити кібербулінг і що робити, якщо хтось із друзів постраждав від цькування. Участь в освітньому серіалі взяли українська суперстар NK | Настя Каменських і співачка, акторка та ютуб-влогерка Анна Трінчер.

https://osvita.diia.gov.ua/courses/cyberbullying...

Діджитал-маркетинг для школярів і студентів

Ви дізнаєтесь, як користуватися сучасними інструментами digital-маркетингу для старту власного бізнесу. На прикладі проєкту двох стартаперів — Андрія та Маргарити — ви побачите, для чого потрібно описувати цільову аудиторію, як створювати свій перший сайт без коду, налаштуєте систему отримання заявок, запустите 2 рекламні кампанії в Instagram та Google, а також навчитесь аналізувати отримані результати.

https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-marketing...

Нові цифрові професії

Ви дізнаєтесь про затребувані нові цифрові професії, зокрема: діджитал-маркетолог, SMM-спеціаліст, Front-end- та Back-end-розробник, QA (тестувальник програмного забезпечення), UI/UX-дизайнер, бізнес-аналітик, сybersecurity engineer, devOps engineer, product manager. Для пояснення особливостей роботи кожної професії ми запросили успішних практиків своєї справи та у форматі інтерв'ю школярки-ровесниці розпитали про все-все з перших вуст.

https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-professions...

Додатки для організації роботи і навчання

Трелло

Система для планування і керування проєктами. Зображуються у вигляді дощечок, що містять списки та картки, якими зображуються задачі. Є десктопна версія та додаток для гаджетів.

Evernote

Додаток, який допоможе привести всі ваші нотатки до ладу. Дозволяє зберігати текстовий та візуальний контент в одному місці з можливістю швидкого пошуку.

Інструменти Google

Google Keep

Безкоштовний сервіс, розроблений компанією Google. Використовується для створення і зберігання нотаток. Google Keep доступний у Google Play для пристроїв на базі Android і у Google Drive як інтернет-застосунок.

Google Calendar

Онлайн-сервіс, який допомагає в інтерактивному форматі фіксувати всі важливі події, складати робочий та навчальний розклад і планувати зустрічі. Створеними розкладами можна поділитися з колегами та студентами.

Google Meet

Онлайн-сервіс для відеоконференцзв’язку. Дозволяє створювати відеоконференції з великою кількістю учасників. Підходить для проведення онлайн-уроків, вебінарів, планерок та батьківських зібрань.

Переглядів: 173 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]