Головна » 2021 » Листопад » 23 » ТАЄМНИЙ МИКОЛАЙ
09:53
ТАЄМНИЙ МИКОЛАЙ

    Вже шостий рік поспіль Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації організовує акцію «Таємний Миколай».

Цього року адміністрація МС УБА продовжує традицію та проводить акцію не тільки для молоді Асоціації, а й для молодих духом членів Української бібліотечної асоціації :)

«Таємний Миколай» - це новорічний обмін подарунками, в якому кожен учасник, член Української бібліотечної асоціації надсилає подарунок іншому випадково обраному члену Асоціації, й, відповідно, отримує подаруночок від свого таємного Миколайчика.

Заявки на участь приймаються до 3 грудня 2021 р., після чого всі заявки рандомно перемішуються і кожен член Української бібліотечної асоціації отримає повідомлення з побажаннями про подарунок та адресою іншого учасника, якому Ви маєте зробити подарунок. Подарунки необхідно вислати поштою не пізніше 15 грудня.

Для того аби взяти участь в Акції необхідно:

  1. Бути членом Української бібліотечної асоціації та сповістити про своє бажання взяти участь у новорічній Акції МС УБА, заповнивши відповідну форму до 3 грудня. Намагайтесь максимально описати в своєму листі, що Ви хотіли б отримати, а що ні, або дещо про свої хобі, щоб Ваш Миколайчик міг підібрати подарунок, який Вам точно сподобається!
  2. До 7 грудня Ви отримаєте інформацію про учасника акції, для якого Ви станете таємним Миколайчиком (і тсс, то має бути таємниця!).
  3. Придумати і передати до 15 грудня поштою (або іншим шляхом) подарунок обраному учаснику акції до Нового 2022 року. Віднесіться до обрання подарунку з душею та пам’ятайте, що це не спосіб позбутися речей, які Вам не потрібні. Ви також залишаєте за собою право вказати своє прізвище на подарунку чи залишатися анонімним Миколайчиком. Просимо Вас зберігати трек-код своєї посилки на випадок, якщо посилка загубиться.
  4. Викласти фото чи подяку Вашому Таємному Миколаю в групі Молодь УБА у Фейсбук.

Кожен член Української бібліотечної асоціації молодий за віком і за духом може стати анонімним Миколайчиком, треба лише виявити бажання та фантазію. І пам’ятайте, давши згоду стати Миколайчиком і не виконавши обіцянки, Ви залишите когось без подарунка і тим самим засмутите колегу, який чекає на новорічний сюрприз.

Отже, не зволікайте і долучайтесь до Акції!

Переглядів: 154 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]