Головна » 2021 » Жовтень » 6 » УВАГА
09:43
УВАГА

    Враховуючи потужну роль, яку відіграють бібліотеки у навчанні населення медіаграмотності, ВГО Українська бібліотечна асоціація запрошує бібліотекарів долучитися до відзначення Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності-2021.

Всесвітній тиждень медійної та інформаційної грамотності, співорганізаторами якого цього року виступають ЮНЕСКО та Південна Африка, відбуватиметься з 24 по 31 жовтня 2021 р. за темою: «Media and Information Literacy for the public good ‒ Медійна та інформаційна грамотність для суспільного блага».

 

ВГО Українська бібліотечна асоціація закликає всі бібліотеки України долучитися до відзначання Всесвітнього тижня медійної та інформаційної грамотності з 24 по 31 жовтня 2021 року, організувати й провести промоційні кампанії та власні заходи з цієї тематики для користувачів бібліотек і мешканців місцевих громад. Детальніше про подію читайте тут.

Запрошуємо 8 жовтня 2021 року з 12.00 до 13.00 на спеціальний онлайновий тренінг від Української бібліотечної асоціації «Global MIL Week 2021: гід по офіційному сайту». Тренер: директор Хмельницької міської ЦБС Тамара Козицька. Тренінг відбудеться на платформі ZOOM з трансляцією на сторінці Української бібліотечної асоціації у Фейсбук. Участь безоплатна, реєстрація на тренінг за покликанням.

Переглядів: 171 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]