Головна » 2023 » Листопад » 22 » Вивчай англійську
11:07
Вивчай англійську

Почати вчити англійську вже зараз: перші безоплатні програми

Програма Future Perfect передбачає продукти та сервіси, що допоможуть вивчити англійську в зручному та доступному форматі. Перші з них — платформа Empower та платформа для вивчення мов Promova. 

   Мова міждержавного спілкування — це та, якою можуть комунікувати люди з різних країн чи мовних спільнот, що мають різні рідні мови. Її можуть встановлювати для міжнародних відносин, дипломатії, торгівлі, науки, технічного спілкування та інших сфер. Це зменшує бар’єри комунікації, сприяє поліпшенню взаєморозуміння та співпраці між країнами.

Важливість на міжнародній політичній, економічній, культурній, науковій арені — це, звісно, добре, але чому мова міждержавного спілкування потрібна не абстрактній «світовій спільноті», а конкретним людям?

     Дає змогу спілкуватися з людьми з усього світу без обмежень мовних бар’єрів. Наприклад, пояснити іноземцю в Києві чи Львові, чому варто відкрити бізнес в Україні та як це зробити.

 Допомагає краще аналізувати та сприймати світові новини й події, які відбуваються в різних країнах.

Відкриває доступ до літератури, фільмів, музики та інших аспектів світової культури, які були б недоступними через мовні бар’єри. 

Допомагає комфортно спілкуватися під час подорожей з місцевими жителями та іншими туристами. 

Володіння мовою міждержавного спілкування може відчинити двері для роботи в міжнародних компаніях та організаціях.

Дає змогу краще конкурувати на міжнародному ринку праці, мати перевагу при працевлаштуванні. Тож розпочинайте вчити мову та готуйтеся до успіху на співбесідах у глобальні компанії.

Переглядів: 91 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]