Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Вулична акція «Реформа іде до людей»
12:47
Вулична акція «Реформа іде до людей»

Міжнародний день білої тростини

12 жовтня 2017 року в  с. Воробіївка пройшла вулична акція «Реформа іде до людей». Даний захід проведено в партнерстві центральної бібліотеки Полонської міської ради ОТГ та ГО Фонду сталого розвитку  « Стара Волинь». На акцію завітали жителі  села , місцеві депутати, працівники сільської ради, закладів культури. В рамках акції учасникам проведено роз’яснення з питань важливості реформи децентралізації, актуальних питань реформи освіти, охорони здоров’я тощо. Усім  присутнім вручено сумки з інформаційними матеріалами.

Вразила небайдужість мешканців громади  щодо майбутньої долі їх села. В ході акції проведено зустріч з працівниками школи та місцевої амбулаторії. Прикро, що на сьогодні в селі серед людей існує дилема: частина жителів прагне ввійти в Полонську громаду, а інша частина бачить себе в Старокостянтинівській громаді. Люди нарікали на брак інформації  в громаді з  питань  реформи  та запросили нас приїхати знову. Дякуємо  громаді с.Воробіївка за гостинність та турботу за своє майбутнє і бажаємо якнайшвидше визначитися з вибором громади.

Даний захід проведено в рамках реалізації ГО «Стара Волинь» та центральної бібліотеки Полонської міської ради ОТГ проекту  «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні»(ПУЛЬС). Проект виконується Асоціацією міст України  (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових  досліджень та обмінів IREX / Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Переглядів: 442 | Додав: bibliotekaCRB | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]